–>

Поради дефект во шахта, без вода дел од корисниците од булеварот Кочо Рацин до Рампа

Поради-дефект-во-шахта-без-вода-дел-од-корисниците-од.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Од ЈП „Водовод и канализација“ известуваат дека денеска, поради дефект во шахта на булеварот 11 Октомври бр. 34, во периодот од 9 часот, па сè до отстранување на дефектот, без вода ќе останат корисниците од булеварот 11- Октомври лоцирани на потегот од булеварот Кочо Рацин до Рампа (општина Центар).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK