Поради дефект без вода дел од населба Драчево

voda_35353535
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Поради уличен водоводен дефект од ф-150 мм на ул. „Јустинијан Први“ бр.116 населба Драчево, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. „Студеничанска“, ул. „Речиште“, ул. „Сердарот“ и ул. „Илија Ристевски“.Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 10:00 часот до завршување со работните активности.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK