Дел од општина Карпош без струја

struja
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Без електрична енергија денеска од 9:00 до 13:00 часот ќе бидат дел од корисниците лоцирани на улицата „Даскал Камче“ бр. 1А, првиот влез кон улица „Рузвелтова“, Општина Карпош.Во периодот од 8:30 до 14:30 часот утре без струја ќе бидат дел од корисниците од улицата „Призренска“ крак 2, поточно објектите во околината на фирмата Серта во Општина Чучер Сандево.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекините се поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK