Без вода Реонски центар во Ново Лисиче

voda
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Поради дефект на затворач на бул. „Видое Смилевски Бато“ бб (во близина на маркет Рептил), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Реонски центар (висока зона) во населба Ново Лисиче.







Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до санација на дефектот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK