Без струја неколку скопски општини

2.6.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПоради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници:

· Во период од 09,00 до 12,00 часот дел од корисниците од с. Крушопек ( влезот на селото) о. Сарај;

· Од 10,00 до 15,00 часот дел од ул.4 во Сарај о. Сарај;

· Од 08,30 до 15,30 часот дел од ул. Македонско-Косовска Бригада, дел од ул. Никола Малешевски и дел од ул. Џон Кенеди бр.27 о. Чаир;

· Во период од 09,00 до 15,00 часот дел од ул.2 и дел од ул.10 с. Долно Лисиче о. Аеродром.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK