Методија Ристоски реизбран за претседател на Нотарската комора

20230513175913_big_730x400_36
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

На редовното Изборно собрание на Нотарската комора на Република Северна Македонија одржано денеска, Методија Ристоски едногласно е реизбран за претседател за мандатен период 2023 – 2026 година.

Како што информираат од Нотарската комора, на Изборното собрание биле избрани и членови на други органи на Комората.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK