Ковачки: Прочка за тие што ја распродаваа и пљачкаа Македонија нема да има

Ковачки-Во-која-НАТО-држава-војска-чува-затвори-за-преседанот.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки, преку видео го честиташе празникот Прочка.

„Денеска е големиот празник Прочка, па нека проштеваат сите на кои сум им згрешил. Меѓутоа, треба да знаат сите оние кои ѝ нанесоа штета на Република Македонија, коишто ја пљачкаа, ја предаваа и ја распродаваа, дека за нив прочка нема да има“, рече Ковачки.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK