Изјава на директорот на ТИРЗ, Јован Деспотовски (во живо)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Изјава на директорот на ТИРЗ, Јован Деспотовски по брифингот со медиумите за резултатите од годишната анализа на ефектите од државната поддршка на инвестиции и резултатите од работењето на компаниите во ТИРЗ, како и проекции за 2023 година.Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK