Експресниот пат Штип – Кочани нормализиран за сообраќај

avtopat-2.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKВо 10 часот и 40 минути, сообраќајот на експресниот пат Штип – Кочани е нормализиран за сообраќај, извести АМСМ.

Сообраќајот беше во прекин од 7 часот и 40 минути поради случена несреќа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK