Дел од Скопје без струја и вода

struja_34535355353
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Од ЕВН Македонија АД информираат дека без електрична енергија ќе останат:Во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Борка Талески спроти Грчка амбасада, дел од ул. Никола Тримпаре од грчка амбасада до евангелистичка црква, дел од ул. Дебарца од евангелистичка црква до ул. Ленинова, дел од ул. Ленинова (општина Центар)

Во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од дел од Долно Лисиче, ул.10 и ул.12 (општина Аеродром)

Во периодот од 09:0 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.4 бр.235 Бардовци (општина Карпош)

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека поради поврзување на стара со нова мрежа на ул Петар Драганов бр22 без вода ќе биат краците 1,3,5,7,10 од бул Партизански Одреди во Карпош,од 10:00 часот до завршување на интервенцијата. (општина Карпош)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK