Дебата во ФОН на тема „STOP BULLYING“

fon
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Американскиот Универзитет на Европа – ФОН, денеска со почеток во 11:00 часот ќе одржи дебата на тема „STOP BULLYING“.Од универзитетот најавуваат дека на дебатата ќе учествуваат министерот за образование и наука Јетон Шаќири, заменик министерот за труд и социјална политика, Енвер Хусејин и бројни други стручни лица од различни области.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK