Автобусите на ЈСП денес и утре ќе возат по неделен возен ред

Автобусите-на-ЈСП-денес-и-утре-ќе-возат-по-неделен.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЈСП информира дека денеска, на 31 декември, и понеделник, на 1 јануари, јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, при што на 1 јануари првите вклучувања на возилата ќе бидат подоцна од вообичаеното, а останатите согласно неделниот возен ред.

Од вторник, 2 јануари, јавниот превоз ќе продолжи да функционира вообичаено, односно по редуциран делничен зимен ред, кој ќе важи до крајот на зимскиот училиштен распуст.

На 31 декември и на 1 јануари, билетарниците и центрите за персонализација, нема да работат.

Од вторник, тие ќе продолжат со вообичаено работно време.

Жичарницата денеска, на 31 декември, ќе работи вообичаено, од 10 до 17 часот, а утре, на 1 јануари, од 11 до 17 часот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK