Прекинато водоснабдувањето на улицата „Козле“ 79 б

voda_3534545
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

– ЈП Водовод и канализација – Скопје информира дека утрово од 8:45 часот е прекинато водоснабдувањето на улицата „Козле“ 79 б.

Причина е дефект на приклучна цевка ф 2, а вода нема да имаат кориснициците на дел од улиците „Козле“ и „Стогово“.

Прекинот ќе трае до санирање на дефектот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK