–>

Информација

struja_43535443
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Поради планиран зафат од страна на државната енергетска компанија ЕСМ, на 04.10.2023 (среда), од 09:00 до 17:00ч. без снабдување со електрична енергија ќе останат сите потрошувачи на Општина Дебар, Општина Центар Жупа и Општина Маврово и Ростуше. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK