Дел од Сопиште без вода

voda
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Без вода денеска од 9:45 часот се дел од жителите на Сопиште, лоцирани на улиците „10“, „12“, „14“ и „16“.Како што информира ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект на приклучна цевка на улица „12“ крак 2 во Сопиште.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK