Без струја делови од општините Шуто Оризари и Сопиште

25082014215627_struja-18981-696x392
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

„ЕВН Македонија“ известува дека денеска без електрична енергија ќе останат делови од општините Шуто Оризари и Сопиште.Во периодот од 9 до 10 часот, дел од корисниците од улицата Индира Ганди, дел од улицата Хаџи Јован Шишков, улицата Тиквешка, амбулантата и градинката „8 Април“ во општина Шуто Оризари ќе немаат струја.

Без електрична енергија во периодот од 9 до 12 часот ќе бидат корисниците од Јаболци, Нова Брезница, Патишка Река, Држилово, Црн Врв, Елово Осинчани, Малчиште, „Рудопроект“, Карст, Говрлево, село Јаболци, Горно Соње, Долно Соње, Ракотинци, Добри Дол, Општина Сопиште.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK