Астрономски календар

astronomski_34534543
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Денеска е вторник, 23 мај 2023 година, 143-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 222 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 7 минути, а ќе зајде во 19 часот и 55 минути.

Денов трае 14 часа и 48 минути.

Месечината која е во фаза на млада Месечина ќе изгрее во 7 часот и 40 минути, а ќе зајде во 23 часот и 53 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK