Астрономски календар

astronomski_3453453443
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Денеска е понеделник, 22 мај 2023 година, 142-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 223 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 7 минути, а ќе зајде во 19 часот и 54 минути.

Денов трае 14 часа и 46 минути.

Месечината која е во фаза на последна четвртина ќе изгрее во 6 часот и 46 минути, а ќе зајде во 23 часот и 7 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK