Астрономски календар

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

– Денеска е недела, 21 август 2022 година, 228-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 137 дена.Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 46 минути, а ќе зајде во 19 часот и 27 минути.

Денов трае 13 часа и 41 минута.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 15 часот и 56 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK