May 6, 2023

Министерот Лога лично го доставил до Државниот Универзитет во Тетово решението за регистрирање на правната клиника

– Министерот за правда, Кренар Лога, денеска лично го доставил до Државниот Универзитет во Тетово, решението за регистрирање на правната клиника

Прочитај повеќе »

Бугарското МНР реагира поради забраната за влез на петмина бугарски државјани, МВР истакнува дека не ги исполнувале условите за влез на странци

– Министерството за надворешни работи на Република Бугарија соопшти дека е разочарано од одлуката на властите во Република Северна Македонија да

Прочитај повеќе »

Училиштето „Конгреси и Манастирит“ во Чаир од денеска со фотоволтаичен кров, Ганиу најавува уште седум соларни кровови во училиштата и градинките

– Во Основното општинско училиште „Конгреси и Манастирит“ во Општина Чаир, денеска беше пуштен во употреба фотоволтаичниот кров, кој се очекува

Прочитај повеќе »