Астрономски календар

astronomski_353534
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

 Денеска е недела, 14 мај 2023 година, 134-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 231 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 15 минути, а ќе зајде во 19 часот и 46 минути.

Денов трае 14 часа и 31 минута.

Месечината која е во фаза на последна четвртина ќе изгрее во 2 часот и 48 минути, а ќе зајде во 13 часот и 59 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK