–>

Граѓаните ќе имаат парно од 15 октомври, уверува Бектеши – ЕСМ подготвено да го постави топловодот под мостот „Беласица“

Граѓаните-ќе-имаат-парно-од-15-октомври-уверува-Бектеши-–.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Скопјани ќе имаат топлинска енергија од 15 октомври до крајот на грејната сезона.

Министерот за економија, Крешник Бектеши, изјави дека ЕСМ е подготвено да ги постави топловодот на мостот „Беласица“, откако ќе ги добие соодветните дозволи од Град Скопје.

ЕСМ е подготвена уште од утре да го санира местото на мостот каде треба да поминува топловодот, доаде Бектеши.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK