Полицаец од Бор е приведен поради давање информации за исчезнувањето на девојчето

1700587112-BG-SKOLA-PKG-19-VDJ20231121-173641617.mxf_.00_01_09_18.Still003-900x506.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПолицаец од Бор е приведен поради давање информации од истрагата за исчезнувањето на девојчето Данка Илиќ (2).

Не се знае за какви информации станува збор и кому полицаецот ги дал, но се работи за информации од истрагата кои евентуално би можеле да ја загрозат.

Се уште трае потрагата по двегодишното девојче Данка Илиќ од околината на Бор, чие исчезнување беше пријавено во вторникот.

Се претресуваат куќи и населба, се расчистува дворот.

Две специјалистички екипи за спасување од урнатините од Белград и Нови Сад започнаа детално пребарување на просторот околу куќата, соопшти полицијата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK