–>

Пукање во трговскиот центар „Ист Гејт“, посетителите во паника го напуштаат трговскиот

Пукање-во-трговскиот-центар-„Ист-Гејт-посетителите-во-паника-го.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПовторно имаше пукање во трговскиот центар Ист Гејт мол. Посетителите во паника бегаат и го напуштаат трговскиот.

Полицијата е на терен и дополнително ќе испратат нови информации.

Неофицијално станува збор за пресметка меѓу две мафијашки групи.

Ваков настан имаше и кон крајот на месец август кога непознати лица од возило пукаа кон друго лице.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK