На една недела од седницата за уставни измени, власта објави манифест за обединување, за опозицијата е испуштена можност

На една недела од собраниската седница на чиј дневен ред, како што е најавено, ќе се најдат предлог уставните измени, преписките меѓу власта и опозицијата продолжуваат. И едните и другите со истите непроменети ставови. СДСМ заедно со партиите од коалицијата објавија Манифест за преговорите со ЕУ, со кој ги повикуваат сите пратеници да гласаат за уставните измени, што од опозициската …

Continue Reading