ЕВН Македонија ги отвори вратите за децата на вработените

ЕВН Македонија и годинава ја реализираше едукативната програма „Со децата на работа“  19.06.2023, Скопје : ЕВН Македонија веднаш по завршување на школската година повторно ги отвори вратите за децата на своите вработени. Традиционално еднаш годишно, најмладите ги посетуваат работните места на родителите и се запознаваат со компанијата. Над 200 млади учесници, деца на вработените од сите скопски централни оддели и …

Continue Reading