Во Финска повредени 27 малолетници при уривање на привремен пешачки мост

finska
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

При уривање на привремен пешачки мост во финскиот град Еспо повредени се 27 малолетни лица.

Десетмина од повредените се во тешка здравствена состојба.

Полицијата поведе истрага за причината за несреќата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK