Потресни фотографии по нападот во трговскиот центар во Сиднеј, семејствата плачејќи го напуштаат објектот

Screenshot-2024-04-13-164511.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK🔴Сите вести за нападот, во живо, погледнете ги ОВДЕ.

Стотици луѓе побегнаа од трговскиот центар Вестфилд, во близина на Сиднеј, кога нож нападна најмалку девет лица.

Откако човекот беше застрелан, семејствата беа видени во солзи додека излегуваа од зградата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK