–>

Мајкрософт Аутлук „падна“, илјадници корисници ширум светот без е-пошта

mirosoft_23424234
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Илјадници корисници на производи на Мајкрософт, меѓу кои и програмата за е-пошта, Мајкрософт Аутлук, денеска имаат проблем да се вклучат на своите профили.

– Го испитуваме проблемот со пристапот до Outlook на веб, напиша Мајкрософт на Твитер.

Сервисите на Мајкрософт се соочија со најмалку три прекини од почетокот на годината.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK