Проф. Андовска: Па уште и да си платите, освен што чекате понижувачки долги редови на студ

darija andovska
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

А? Видовте?
Гледате ли каква сувереност и независност е тоа?Мора да прашаме друга држава за внатрешни работи, како датуми за вадење нови лични документи.
Присилно вадење нови лични документи, иако веќе имате важечки.
Па уште и да си платите, освен што чекате понижувачки долги редови на студ.
Прекрасно 🥂
Фала 😘

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK