–>

Најчевска: Јас не сакам да си одам од државата

najchevska
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Јас не сакам да си одам од државата.
Сакам државата да стане како оние држави во кои бегаат моите сограѓани.
Затоа што заслужуваме подобро.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK