Д-р Лазаров: Од пациенти да бараш и земаш пари и да ги условуваш е крајна мизерија, и тоа во државна болница со државни ресурси, сопственост на сите нас

lazarov
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Од пациенти да бараш и земаш пари и да ги условуваш е крајна мизерија, и тоа во државна болница со државни ресурси, сопственост на сите нас.И око да не ти трепнуе уште чалам со парите крадени, балканска психопатологија.
А и на вас пациенти што им давате пари, исто срам да ви е, каде да иде тој што нема?
За 48 часа би ве решил сите да ми дадат можност, незаменливост во медицина не постои, странец ќе донесам за пари да работи со хоштаплерајпт да се расчисти мора.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK