Д-р Лазаров: Грозно е ова на онкологија што се случувало

lazarov
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Грозно е ова на онкологија што се случувало.
И верувам дека секој еден во бел мантил деновиве има горчлив вкус во устата особено зошто сите медицинари деновиве се предмет на незаслужени напади и навреди по интернетов.А проблемот има име и презиме, и има и други активни истраги,ова не е се.
Поголемиот дел од здравстврните работници чесно си ја работат работата а се константно демотивирани од секој аспект, ова треба итно да се промени зошто се помалку ЛУЃЕ сакаат да ја работат оваа работа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK