Во живо: Николоски на средба со граѓани во Гевгелија

nikoloski084354435353042024
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Тој со нив ќе разговара за низа актуелни теми, ќе ги слушне нивните проблеми и ќе се осврнат кој очекувањата од претстојните избори.Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, ќе оствари средба со граѓани во Општина Гевгелија.

Тој со нив ќе разговара за низа актуелни теми, ќе ги слушне нивните проблеми и ќе се осврнат кој очекувањата од претстојните избори.

Средбата ќе се пренесува во живо на линкот во продолжение:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK