Во ДИК утре ждрепка за утврдување на редоследот на претседателски кандидати

FotoJet-41.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKДржавната изборна комисија ќе спроведе ждрепка за утврдување на редоследот во единствената листа на кандидати за Претседател на Република Северна Македонија. Ждрепката ќе се одржи во 12 часот во големата сала на 4 кат во Државната изборна комисија.

Утре, 25 март 2024 година ќе се одржи и ждрепката за распределба на рекламни паноа и билборди за Изборите за Претседател на Република Северна Македонија , со почеток во 13.30 часот во големата сала на Државната изборна комисија (4- ти кат).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK