–>

ВМРО-ДПМНЕ: На лидерската средба доколку ја има, ќе стане јасно дали Ковачевски е полтрон на ДУИ или не

vmro-dpmne
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

реакција од ВМРО-ДПМНЕ на соопштение на СДСМ 

На лидерската средба доколку ја има, ќе стане јасно дали Ковачевски е полтрон на ДУИ или не.

На лидерската доколку СДС престане со детските игри и воопшто ја има, ќе стане појасно дали Ковачевски е полтрон на ДУИ или не.

Ако СДС мисли дека некој во земјава верува дека Артан и Талат се европјани и за европски вредности, тогаш или го потценуваат народот или толку се корумпирани што не смеат да писнат од ДУИ.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK