Прес-конференција за реализација на коридорите 8 и 10д (во живо)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Прес-конференција на првиот заменик на претседателот на Владата Артан Груби, министрите за транспорт и врски Благој Бочварски, за финансии Фатмир Бесими, за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, за економија Крешник Бектеши, заменик-министерот за труд и социјална политика Енвер Хусејин и директорката на Државниот инспекторат за труд Весна Томовска.Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK