Реакција на ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Лидија Тасевска од СДСМ

vmro_dpmne_34535345
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Скопје, 17 јули 2023Не е толку страшно што викаат дека не знаеле, туку дека гласаат се што ДУИ ќе им сервира.

Вистината е дека и знаеле, и морале да гласаат.

А морале да гласаат затоа што зад Иловица стои Дестани, бизнисмен близок до ДУИ.

СДС јавно признаа дека се измеќари на криминалната ДУИ.

Власта работи само за својот ќар, а притоа лаже и манипулира.

Претседателот Христијан Мицкоски, во 2012 година, немал никаква функција во владата, тоа е основен податок, кој може да се провери на Гугл.

СДС и ДУИ се 7 години власт, ако сакаа да ја укинат Концесијата, која патем тие ја дале во 2006 година тоа имале доволно време да го сторат, се друго е лага.

 

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK