Мојсоска: Какво лицемерие и понижување на македонскиот народ

mojsoska
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Какво лицемерие и понижување на македонскиот народ. Немаше жалење кога се газеше референдумската волја, немаше жалење кога на најодвратен начин се вадеа пратеници од притвор, немаше ниту жалење кога министер противуставно потпишување договор во Нивици.ЕУ (во својата желба да остане послушното милениче на САД) постепено го доживува својот залез, додека разумните нации си бараат алтернатива во духот на новото време.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK