–>

Апасиев: Каде се чуло и видело, најголема опозициска партија да саботира АНТИВЛАДИНИ ПРОТЕСТИ!?

apasiev
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Каде се чуло и видело, најголема опозициска партија да саботира АНТИВЛАДИНИ ПРОТЕСТИ!?
У време на Грујо правеа списоци за одење на протест, у време на Мицко ги запишуеле тие шо дошле на протестот за Онкологија, за да ги санкционираат у партија. Ги викале “апасиевисти”!?

Во меѓувреме, ДПМНЕвски градоначалници се на платено прекуокеанско перење мозок во Америка, а амнестијата на корумпираната партиската елита е завршена работа.
И, викате, нема да има Бугари у Устав? 😉
#ДПМНЕгоПродадеКучата

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK