Николоски се сретна со Претседателот Ѓорге Иванов во Валандово

nikoloski_ivanov_2342423432
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Срдечна средба со Претседателот Ѓорге Иванов во Валандово.Претседателот Иванов и професорката Силјановска во студентските денови ми беа професори на правниот факултет.

После изборите на 8ми мај ќе бидам еден од ретките кои имале привилегија двајца претседатели да му бидат професори.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK