Ванковска ќе одговара на прашања преку фејсбук

photo_2024-04-17_11-08-18.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK„Дебатите претставуваат најдобар начин за кандидатите да ги претстават своите визии пред јавноста и да се соочат со визиите на противкантите на јавна сцена, во живо. Како и за граѓаните да се здобијат со подетални информации за тоа кои се нивните планови за управување на земјата“, вели Билјана Ванковска, кандидат за претседател.

„Во отсуство на дебата меѓу претседателските кандидати, што е одлика на едно демократско општество Билјана Ванковска, претседателски кандидат на Левица, вечерва со почеток во 18:00 часот на фејсбук страницата на Левица ќе одговара на прашања од гледачите. Прашањата може да се остават во коментар под објавата што е поставена на социјалните мрежи или во тек на самиот пренос во живо“, се додава во соопштението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK