Николоски: ДА за членството на Македонија во ЕУ, ама НЕ за уставни измени под Бугарски диктат

aleksandar_nikoloski_3453534534
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Денеска во просториите на ВМРО-ДПМНЕ присуствуваа Министрите за Европа на Франција, Германија и Полска.По средбата, на својот фејбук профил се огласи поптретседателот Александар Николоски.

“Денес на гости ни дојдоа три Министри за Европа на Франција, Германија и Полска.

Го споделија нивното гледиште.

Им се заблагодаривме и им кажавме – ДА за членството на Македонија во ЕУ, ама НЕ за уставни измени под Бугарски диктат.

Јасно, директно и достоинствено!” – напиша Николоски

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK