–>

Зуди Енузи Кока, брат на пиштолџијата Цуфи, нов директор на МЕПСО

Зуди-Енузи-Кока-брат-на-пиштолџијата-Цуфи-нов-директор-на.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Зуди Енузи Кока, брат на пиштолџијата Цуфи Кока, е назначен од Надзорниот одбор за нов директор на МЕПСО. Тој работеше како шеф на кабинет на разрешениот директор на АД МЕПСО, Сурија Рашиди.

Зуди Кока беше директор на ЈП Комунална хигиена, а го разрешија кога неговиот брат Цуфи, пукашена плоштадот „Скендербег“ за време на протести.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK