Во прекин патот Прилеп-Витолишта

Поради-одрон-прекин-на-локален-пат-во-кичечевско.png
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKНа 09.03.2024 година од 17.10 часот на регионалниот пат Прилеп-Витолишта, на потегот од с.Штавица кон с.Бунче, поради одрон на камења на коловозот, сообраќајот е во целосен прекин, информираат од АМСМ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK