–>

ВМРО-ДПМНЕ: Два милиони евра за покривање на криминалот на Данела во ЈСП гласаа СДС, Левица и ДУИ

ВМРО-ДПМНЕ-Два-милиони-евра-за-покривање-на-криминалот-на-Данела.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKВласта во Град Скопје СДС, Левица и ДУИ гласаа речиси 2 милиони евра за покривање на криминалот на Данела во ЈСП, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

„Точно се виде дека постои јавна коалиција помеѓу СДС, Левица и ДУИ со чии гласови ЈСП доби нови 2 милиони евра, без образложение за што ќе се трошат тие пари. Политичкото дно Данела Арсовска покажа дека Градот Скопје го води кон банкрот, со јавната поддршка на ДУИ, СДС и Левица. Овие пари ќе се трошат на нови вработувања, тендери и набавка на резервни делови од омилените компании на Данела Арсовска.

Тајната коалиција стана јавна, а Арсовска покажа дека е личност чии раце се натопени во криминал.

Јавноста мора да знае дека неспособноста и неработата имаат име и презиме, а тоа се врзува со Данела Арсовска и јавната коалиција СДС, Левица и ДУИ“, се вели во соопштението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK