(Видео) Стојаноска: Да заокружиме број 2 за Силјановска Давкова, затоа што таа го промовира концептот претседател за сите, а не на елитите

dafina16042024.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK„Денес сум во Гостивар и денот го започнавме од градскиот пазар бидејќи вторник е пазарен ден во Гостивар. Интересно е тоа што и луѓето кои продаваат, но и оние кои купуваат се незадоволни. Едните затоа што производите ги продаваат по незадоволителни цени, а другите затоа што ги купуваат по прескапи цени и едните и другите се незадоволни од оваа власт затоа што велат дека ова се должи токму на оваа поткуплива и незаинтересирана власт за граѓаните“, рече Дафина Стојаноска, носител на изборна единица 6.

„Затоа на 24 април ќе го заокружат бројот 2 бидејќи професорката Гордана Силјановска Давкова го промовира концептот претседател за сите и таа ќе биде од страната на народот, а не од страната на елитите кои не доведоа до ова. Македонија повторно ќе биде горда и повторно на сите нејзини граѓани“, изјави Дафина Стојаноска, носител на изборна единица 6.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK