(Видео) Пожар се шири на ридот меѓу Горно Коњари и Миладиновци

Screenshot-2024-07-07-160041.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKПожар се шири на ридот меѓу Горно Коњари и Миладиновци, информира ЦУК.

„Од 112 во Центар за Управување со Кризи до Сектор за операции и кординација е добиена пријава во врска со пожар кој се шири на ридот меѓу Горно Коњари и Миладиновци.Според информација добиена од БППЗ Скопје се работи за депонијата кон село Миладиновци.Нема информација за штети или дали истиот постои опасност да ги зафати и околните објекти“, велат од ЦУК.

Повеќе од 1 час огнот се гасне од страна на екипи од БППЗ Скопје…

https://makfax.com.mk/wp-content/uploads/2024/07/0-02-05-53ff3d7651e2f24ab9ed06b33327ad4e8705fff598e5d6f90aef413cb102eb2b_2ad00729c03f6595.mp4

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK