(Видео) Костовски: Ништо не е променето во ВМРО-ДПМНЕ, тоа е истата партија која не може да донесе никаква промена

kostovski.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK„ДПМНЕ наместо програма, на граѓаните им нуди нови празни ветувања. Главниот град Скопје и над 40 општини кои се под капата на ДПМНЕ се најголем пример за сите лажни ветувања на оваа партија. Ветуваа модерни општини, бесплатен превоз, еко автобуси, капитални проекти, спортски сали, паркови, школи, улици, водоводи“, рече Мартин Костовски, пратеник на СДСМ.

„Поминаа 2,5 години а ништо од тоа ДПМНЕ не направи. Градоначалниците од ДПМНЕ реализираа 0 проекти.

Но затоа создадоа хаос, запуштени, нечисти градови, со јавни претпријатија заглавени во долгови, општини без никаков развој.

Така е и овој пат со новите лажни ветувања. ВМРО ДПМНЕ очигледно нема што да им понуди на граѓаните.

Ништо не е променето во ВМРО-ДПМНЕ, тоа е истата партија која не може да донесе никаква промена.

Со ДПМНЕ е можно само враќање назад.

Изборот на претстојните избори ќе биде помеѓу надеж и просперитетна европска иднина со СДСМ и безнадежност и враќање 10 години назад со ВМРО ДПМНЕ“, изјави Мартин Костовски, пратеник на СДСМ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK