Тирон Јајага ќе раководи со Министерството за одбрана до изборот на нов министер

tiron-jajaga.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK







Министерството за одбрана известува дека со верификацијата на пратеничкиот мандат на 28 мај на министерката за одбрана, Славјанка Петровска и заврши функцијата.

До изборот на нов министер, со Министерството за одбрана во полн капацитет ќе раководи заменик министерот Тирон Јајага.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK